FAQ

Här hittar du all info inför ett köp. Är det ändå något du undrar över är det bara att ringa!

Våra öppettider är måndag-fredag 07.00-16.00
Under sommaren tisdag-torsdag 07.00-16.00
Lunch 12-13
Övriga tider: ring så försöker vi lösa det hela på bästa sätt.
Vi går alltid att nå över mobiltelefon eller mail.

Frakt och leveranstider

Frakt ingår ej. Den räknas ut individuellt beroende på leveransort. I den fraktkostnad som räknas ut med kranbil ingår normallossning på 30 min. Tid utöver detta debiteras med 1 600:-/ timme.

Leveranstiden beror på hur våran orderstock ser ut.

Pris & betalning

Vi har två prissättningar på våra produkter: på de produkter vi gör mot beställning anger vi riktpriset för produkten, då saker som fönster, färg, material mm påverkar slutpriset. På våra leveransklara produkter anger vi det slutpris du betalar.

  • Betalning sker mot faktura.
  • 15% i handpenning.
  • Restbetalning sker innan leverans från oss.
  • Alla priser är ink. moms

Köpekontrakt

Efter att vi kommit överens om hur er stuga ska se ut så skriver vi ett köpekontrakt som skickas till er i 2 exemplar. Ni skriver under och skickar tillbaka ett av exemplaren.

Isolering

Våra stugor har i original 45 mm isolering i väggar och 120 mm isolering i taket. Som tillägg i ert köp så kan man välja till isolerat golv och öka på isolering i väggar och tak. De man måste ta i beaktan är att om man vill ha isolerat golv i bastudel måste man lägga plastmatta och instalera golvbrunn.

Målning

Vi grundmålar gärna er stuga i önskad färg och kulör, och använder endast färger av god kvalité. Priset räknas ut i förhållande till vilken färg ni önskar.

Vad ingår/ingår ej?

Köper ni en stuga av oss med dörr ingår EJ handtag, lås eller beslag. Vi hjälper dig dock gärna att välja en bra lösning för din bastu/friggebod!

Betalning

Hos oss betalar ni med;

  • Kontanter
  • Mot faktura
  • Swish
swish

GDPR

Vi på Håknäs trävaror tar bara in de personuppgifter vi behöver för att kunna hålla kontakt med våra kunder, så som namn, adress, telefonnummer och mejladress.
Dessa uppgifter lämnas aldrig ut till annan part.
Detta har vi rättsliga grunder för att kunna uppfylla avtal med kund.
Mejluppgifter spara ett år.